Werkwijze

Jouw tuin en wensen staan centraal. Coenraad Tuinen helpt je graag vanuit zijn visie over sfeervolle, groene en circulaire buitenruimte, maar samen bespreken we wat jouw wensen precies zijn en hoe deze passend voor jou en de aanwezige situatie gerealiseerd kunnen worden. Dit kan starten vanuit een (schets)ontwerp en de aanleg hiervan of door te starten vanuit het onderhoud van de bestaande tuin.

In een kennismakingsgesprek verkennen we de wensen, de huidige situatie en of de idee├źn hierover bij elkaar passen. In het geval van onderhoud, kunnen we gelijk een afspraak plannen en (samen) aan de slag.

Voor ontwerp en/of aanleg bekijken we welke aanpak passend is. Een eenvoudig schetsontwerp of een uitgewerkt ontwerp eventueel met beplantingsplan. Hiervoor zal ik eerst een prijsopgave doen voordat we aan de slag gaan. Wanneer het ontwerp bevalt, kan de aanleg starten waarbij wederom eerst een prijsopgave gemaakt wordt. Er kan ook gekozen worden de aanleg door een andere hovenier uit te laten voeren.